20. jun, 2019

Så blev det redan Midsommar och ljuset är underbart. Just nu sitter jag och njuter i mitt uterum. Skönt att vara ledig några dagar innan det blir tre veckor med många aktiviteter jobb med mera. Varit på några roliga saker sedan sist. Specialvarvet med vännerna på FUB/klippan en fest After Work Klippan firade att dom hade fått rösta i 30 år alla säger att vi haft demokrati i Sverige 100 år det stämmer inte. Det var första 1989 alla i Sverige fick rätt att rösta.
Sommarfest på Svedboäng med FUB Sala Larz Kristerz roligt. På Nationaldagen hämtade FUB Västerås en fana hos våran Landshövning på Västerås Slott. Firade en glad student dagen innan och på lördag var jag och Moa på Gröna Lund Sommarkrysset. Bröllop för Funkisar Fanny och Frej som äntligen fick varandra.
I helgen var jag i Kungälv Herman fyllde 12 år och jag besökte nya köpcentrum och minneslunden där pappa finns. Det blir midsommarfirande Lundby (tror jag) och lite midsommarmat med grannarna.

17. apr, 2019

Varit på resa till Holland några dagar med farmor och Berit. Om ni gillar att titta på blommor ett tips åk dit. Vi fick också uppleva en blomsterkarneval i småstaden Sassenheim. Köpte med mig lite tulpaner hem i alla möjliga färger som jag idag planterade i krukor. Dom ska visst blomma om sex veckor. Bilen är nytvättad och dubbdäcken borttagan. Nu känns det som vår i luften imorgon åker jag och Moa mot Blåkulla hoppas landa på framsidan och västkusten Hunnebostrand. Längtar till bästa familjen vi ska fira påsk där. Annars har jag enhel del roligt att se framemot under våren och sommaren 2019.

10. mar, 2019

Snart är ljuset här och dagarna blir längre som jag längat. Uterummet är klart och på lördag 16 mars har jag lite invigning med öppet hus mellan 13.00-21.00. Tycker att vi umgås alldeles för lite nu för tiden. Vad är livet utan vänner och familj? För mig är det viktigt att ha många gärna i olika åldrar så försvinner inte alla på en gång. Många roliga saker har hänt dem senaste månaden. Utbildning av ledare och själv har jag inlett en utbildning till Rättsombud i FUB. Avverkat två årsmöte för Klippan och FUB Västerås. Nu är det bara en månad kvar tills det bär söderut mot Malmö och vidare Amsterdam. Har ingen annan semester planerad men ett bröllop i norr blir det 20 juli Helen och Johanna ska gifta sig. Lite roliga saker blir det innan Specialvarvet med glada gänget i maj, After Work 30 år fest med Klippan ska fira att alla fick rätt att rösta. Inte 100 år som en del tror. Nostalgi fest med FUB Sala Larz Kristerz i Västerfärnebo. Allsång på Skansen med glada gänget. Har också biljetter till Diggiloo 24 augusti Sundbyholm med bästa artister.

27. jan, 2019

Snart har  det gått en månad på nya året. Senaste dagarna har jag jobbat med att planera för 2019. Ett resmål som jag ska kunna pricka av på min bucketlist är Holland/Amsterdam med två systrar det kan nog bli en härlig upplevelse. Har ett nyårslöfte att jag ska ha tid för återhämtning inte boka upp för mycket utan ha lite dagar som jag ska kunna göra vad jag vill.
Blivit av med några uppdrag men istället har jag fått några nya. Skönt att det börjar bli ljusare igen är ju inte så förtjust i mörker. Men snart så kommer mitt nya uterum. Där ska jag sitt njuta av ljuset och slippa blåst. Tack kära pappa att jag fick denna möjlighet du hade gillat att jag investerat i ett uterum. Längtar att börja cykla igen vågar inte nu när det är massor av snö och is. Ska också utbilda mig under våren så jag har ännu mera kunskaper för att kunna hjälpa andra människor. Nu var det faktisk ett par år sedan jag gick några utbildning. Gillar att lära mig nya saker vi ska lära oss hela livet.

28. dec, 2018

Nu är det bara tre dagar kvar på 2018. Mycket har hänt under året en hel del tråkiga saker. Jag hoppas på 2019 lite roliga saker har jag framför mig. 2018 började med en resa till Gran Canaria en vecka. Melodifestivalns deltävling i Malmö med bästa Herman. Dagkryssning med FUB i mars och oktober. I slutet av mars så somnade min fina pappa in. Det känns tomt att inte ha några föräldrar längre. Men jag har fått ha mina föräldrar länge i mitt liv mamma blev 86 och pappa 91. Fin begravning blev det i slutet i april och ett par veckor senare så var jag på bröllop i Vårgårda. Leif och Anneli blev äntligen gifta. En av vårens höjdpunkter blev som vanligt Special Göteborgs för medlemmar i FUB Moa var med för första gången. Kryssning med Moa, Hannes och Marie i mitten på juni. Midsommar på Lundby och Skälby. SommarCamp och två Hälsoveckor i sommar. I juli blev det Skottland som avslutades med WDSC Wold Downs Syndrom Congress. Har varit på väg minst i 25 år till Skottland. Trevlig resa till Stockholm med ABBA museum och kollade på Lars Lerin tavlor. Hösten bjöd på en resa med Glada Hudik till Portugal med Moa. En hektiska höst blev det men det hände en hel del. Nya luckor och bänkar i köket och ett uterum är beställt och byggs under vinter/våren 2019. Steam hotell och Steamy Christmas med bästa familjen. Lungt julfirande hemma och nu vänder jag snart bladet och välkomnar 2019.