28. dec, 2018

Nu är det bara tre dagar kvar på 2018. Mycket har hänt under året en hel del tråkiga saker. Jag hoppas på 2019 lite roliga saker har jag framför mig. 2018 började med en resa till Gran Canaria en vecka. Melodifestivalns deltävling i Malmö med bästa Herman. Dagkryssning med FUB i mars och oktober. I slutet av mars så somnade min fina pappa in. Det känns tomt att inte ha några föräldrar längre. Men jag har fått ha mina föräldrar länge i mitt liv mamma blev 86 och pappa 91. Fin begravning blev det i slutet i april och ett par veckor senare så var jag på bröllop i Vårgårda. Leif och Anneli blev äntligen gifta. En av vårens höjdpunkter blev som vanligt Special Göteborgs för medlemmar i FUB Moa var med för första gången. Kryssning med Moa, Hannes och Marie i mitten på juni. Midsommar på Lundby och Skälby. SommarCamp och två Hälsoveckor i sommar. I juli blev det Skottland som avslutades med WDSC Wold Downs Syndrom Congress. Har varit på väg minst i 25 år till Skottland. Trevlig resa till Stockholm med ABBA museum och kollade på Lars Lerin tavlor. Hösten bjöd på en resa med Glada Hudik till Portugal med Moa. En hektiska höst blev det men det hände en hel del. Nya luckor och bänkar i köket och ett uterum är beställt och byggs under vinter/våren 2019. Steam hotell och Steamy Christmas med bästa familjen. Lungt julfirande hemma och nu vänder jag snart bladet och välkomnar 2019.

1. dec, 2018

Har varit en tuff höst med mycket jobb. Idag har vi den 1 december och ingen regering i sikte.
Lite dåligt att man inte kan komma till ett beslut det har ju kommuner, regioner/landsting kunnat gjort. Förutom allt jobb har jag hunnit medd några roliga saker. Vin delikatessmässa, SPA Sätra Brunn, teatern Skuggsyskon. LidingöRuset, Portugal med Glada  Hudik, After Work, Kryssning, Länsförbundsträff, GHOST och STEAM hotell julbord, Steamy Christmas, övernattning. Nu är det ett par veckors jobb sedan blir det lite ledighet över jul och nyår. Ska bli skönt att ta det lugnt. Några nya utmaningar väntar på mig 2019 ska berätta mera. Om ni vill se GHOST är det dags att boka nu kan varmt rekomenderar pågår till februari 2019.

8. sep, 2018

Kort men intensiv valperiod. Nu är den äntligen över och alla väntar på ett valresultat. Moa och jag går och röstar imorgon. Har träffat så många underbara personer när jag rest runt i länet och pratat om varför alla ska rösta. En person jag träffade tidigt i våras sa så här! Jag är Huvudman över min Godman han ska inte bestämma över mig om jag ska rösta eller inte. Vet ni att vi har bara haft demokrati i Sverige sedan 1989. Då fick alla över 18 år rätt att rösta. Är inte längre fritidspolitiker det slutade jag med 2010 nu har jag vigt mitt liv för funkisvärden. Jobbar tre veckor till sedan blir det Portugal med Glada Hudik. I veckan så köpte jag nya luckor och bänkar diskho till köket. Luckorna började bli lite slitna efter 21 år. Kom på att jag där jag bor nu har jag bott längst i mitt liv. Har ju flyttat runt lite i mitt liv. Vårgårda, Torslanda, Askim, Lundby, Björndammen, Partille, Sjövik, Floda och Västerås. Äntligen fick jag tid att skriva ut det fina kortet på pappa i mitten. Vet ni vad som är värst när man inte har några föräldrar? Telefonen har tystnat hemma.

9. aug, 2018

Nu börjar ledigheten vara över för denna gången. Dags att summera sommaren så här långt. Köpte mig en elcykel bästa köpet på länge. Kryssning till Åbo i mitten av juni med Moa och kompis.Midsommarfirande med Moa på Konstverket och vid Lundby kyrka med goda grannar. Allsång på Skansen med FUB vi fyllde två bussar till premiärer. Deltog i Pride paraden med FUB/Klippan och härlig SommarCamp för barn 10-15 år med fokus på musik, dans, målning, drama, yoga och film. Hälsoveckor med FUB medlemmar vecka 28 och 31. Totalt har 28 medlemmar tagit Hälsokörkortet i sommar. Paella fest med grannarna. Resa till Skottland i nio dagar som avslutades med World Downs syndron Congress i Glasgow. Europride i Stockholm med bästa familjen som avslutades på med Alcazar och en återförening Magnus/Annika före detta medlemmar i gruppen. ABBA museum med Moa och kompis och Liljevalchs med Lars Lerin. 

9. jun, 2018

Vi ska fira barnbarnet Herman tänk att han redan fyller 11 år. Det var inte så länge sedan som jag och Moa satt på tåget för att krama på den lille. Nu är han snart på väg att bli tonåring. Har varit på FUB förbundsstämma i Stockholm. Första gången som ombud för Länsförbundet och vi fick vara med och välja en ny ordförande Harald Strand. FUB har firat FUB dagen 3 juni på Lövudden vi spelade mot Romfartuna United fotboll vi vann iår. Nu har vi några få aktiviteter kvar. Allsång Skansen, Hälsoveckor och Diggiloo. Har firat Linnea och Markus som tagit studenten nu dröjer det några år innan vi ska fira nästa student.