2. jan, 2020

Nu är det dags att summera 2019. Januari då var vi på en fin cermoni i Domkyrkan då Moas assistent fick sin legimitation som sjuksköterska. Året började med att jag bestämt mig för att ha tid för återhämtning. Det har jag lyckets hålla hela året. Våren var det fullt med olika uppdrag och en massa årsmöten. Uterummet blev klart i mars var det invigning. Resa till Holland med farmor och Berit blev lyckad. Kan nu pricka av ett resmål till. Två bröllop i sommar och en massa jobb på SommarCamp och Hälsoveckor. Det blev inte så mycket ledigt. Men i sommar ska jag inte jobba så mycket. Har numera skaffat mig en familj till som jag gillar att umgås med. Resa till Portugal några dagar Moa visste inte att jag skulle komma. Lite utbildningar föreläsningar har det också blivit. Bilen rasade i oktober nu väntar jag på min nya medlem i familjen hon heter KIA. Lite fest har det blivit i december jag och Moa hade lite mingel. Julen firades på framsidan med bästa familjen och vi stannade en hel vecka. Hanna hon är 40 år i januari det firades med Afternoon tea innan vi vände hem igen.

2. dec, 2019

Äntligen är den mörka november slut. Nu blir det att tända ljus och mysa med glögg. Håller på att avsluta 2019 och planera för 2020. Det bästa är att jag har minst ett par dagar till återhämtning i veckan. Tre veckor ledighet mellan jul, nyår och trettonhelgen. Vecka 3 ska det bli tillökning i familjen med en KIA. Har snart varit utan bil två månader men det funkar bussen går ju utanför dörren cyklat också men nu står den på vinterförvaring. Lite roliga saker inplanerat för 2020 en ska jag och Moa åka på till Karlstad hennes grabbar ska ha premiär. Lite hotell med SPA och ett besök hos Lars Lerins Sandgrund. Lite Kryssning med Glaze blir det i februari.

3. nov, 2019

Dagarna flyter på med mera tid för återhämtning. Några dagar i Portugal med Moa och gänget. Hon visste inte att jag skulle komma. Överraskade henne med sång och upplevelse. Hon firade så klart med föreställning med Glada Hudik och middag på bästa resaturangen. Var på två utflykter en till den vita staden (spanien) och en dagsutflykt till Sevilla. På väg hem från Arlanda blev min bil lite kass men vi kom hem ialla fall. Nu fick jag anledningar att fixa en ny bil. Så början av 2020 kommer min nya KIA en lite lagom bil för mig. Varit på många bra föreläsningar/utbildningar Intradagarna, Inkrudera mera, Balans Sörmland, Läsfrämjande MTM, Konferens med Klippan Göteborg "När något hänt" Föräldrastöd, MISA 25 år medmera. Kryssning med FUB Larz Kristerz, på Date med Jessica Andersson och Party i parken Hallstahammar. Nu har en månad börjat med en massa aktiviteter, utbildningar, konferens, champange provning, möten och besök på Riksdagshuset med glada gänget. På bilden serr ni Catedral D Sevilla helt klart den häftigaste byggnaden jag varit i.

2. sep, 2019

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. En sommar har flugit iväg och en höst börjar komma. Har varit på mycket roligt i sommar. Allsång på Skansen som vanligt med glada gänget från FUB. Tre veckor med jobb en SommarCamp med barn och två Hälsoveckor med FUB. En resa till Norrland med bästa familjen. Där fick vi uppleva ett underbart bröllop mellan Helen och hennes Johanna. Moa fanns så klart på dansgolvet i många timmar på festen. Lite inoljning av golvet i uterummet och övriga altanen. Tänk vad jag har njutit i sommar i mitt nya uterum och sedan maj månad har jag nog bara suttit inne ett par gånger och ätit. Fem veckors semester som jag delat i två omgångar. Paellafest har det blivit i två gånger i sommar. Diggiloo i Sundbyholm med bästa artister och en heldag i Stockholm. Nu är det snart semester igen en vecka på sveriges framsida. Herman och jag ska umgås med mig en hel vecka.
Vi får se om jag fixar en plan jag har. Vi har lite mera kul på gång LidingöRuset och en kryssning med Rosella och Larz Kristerz dansar vi till ombord. Moa åker med Glada Hudik till Portugal för tredje året. Jag längar efter lite mera värme så vem vet vad som kommer att hända. Sedan har jag tagit ett annat beslut som kommer att hända i oktober 2019. Livet ska inte bara vara jobb i mitt liv. Jag ska ha lite tid till återhämtning.

20. jun, 2019

Så blev det redan Midsommar och ljuset är underbart. Just nu sitter jag och njuter i mitt uterum. Skönt att vara ledig några dagar innan det blir tre veckor med många aktiviteter jobb med mera. Varit på några roliga saker sedan sist. Specialvarvet med vännerna på FUB/klippan en fest After Work Klippan firade att dom hade fått rösta i 30 år alla säger att vi haft demokrati i Sverige 100 år det stämmer inte. Det var första 1989 alla i Sverige fick rätt att rösta.
Sommarfest på Svedboäng med FUB Sala Larz Kristerz roligt. På Nationaldagen hämtade FUB Västerås en fana hos våran Landshövning på Västerås Slott. Firade en glad student dagen innan och på lördag var jag och Moa på Gröna Lund Sommarkrysset. Bröllop för Funkisar Fanny och Frej som äntligen fick varandra.
I helgen var jag i Kungälv Herman fyllde 12 år och jag besökte nya köpcentrum och minneslunden där pappa finns. Det blir midsommarfirande Lundby (tror jag) och lite midsommarmat med grannarna.