3. nov, 2019

Dagarna flyter på med mera tid för återhämtning. Några dagar i Portugal med Moa och gänget. Hon visste inte att jag skulle komma. Överraskade henne med sång och upplevelse. Hon firade så klart med föreställning med Glada Hudik och middag på bästa resaturangen. Var på två utflykter en till den vita staden (spanien) och en dagsutflykt till Sevilla. På väg hem från Arlanda blev min bil lite kass men vi kom hem ialla fall. Nu fick jag anledningar att fixa en ny bil. Så början av 2020 kommer min nya KIA en lite lagom bil för mig. Varit på många bra föreläsningar/utbildningar Intradagarna, Inkrudera mera, Balans Sörmland, Läsfrämjande MTM, Konferens med Klippan Göteborg "När något hänt" Föräldrastöd, MISA 25 år medmera. Kryssning med FUB Larz Kristerz, på Date med Jessica Andersson och Party i parken Hallstahammar. Nu har en månad börjat med en massa aktiviteter, utbildningar, konferens, champange provning, möten och besök på Riksdagshuset med glada gänget. På bilden serr ni Catedral D Sevilla helt klart den häftigaste byggnaden jag varit i.

2. sep, 2019

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. En sommar har flugit iväg och en höst börjar komma. Har varit på mycket roligt i sommar. Allsång på Skansen som vanligt med glada gänget från FUB. Tre veckor med jobb en SommarCamp med barn och två Hälsoveckor med FUB. En resa till Norrland med bästa familjen. Där fick vi uppleva ett underbart bröllop mellan Helen och hennes Johanna. Moa fanns så klart på dansgolvet i många timmar på festen. Lite inoljning av golvet i uterummet och övriga altanen. Tänk vad jag har njutit i sommar i mitt nya uterum och sedan maj månad har jag nog bara suttit inne ett par gånger och ätit. Fem veckors semester som jag delat i två omgångar. Paellafest har det blivit i två gånger i sommar. Diggiloo i Sundbyholm med bästa artister och en heldag i Stockholm. Nu är det snart semester igen en vecka på sveriges framsida. Herman och jag ska umgås med mig en hel vecka.
Vi får se om jag fixar en plan jag har. Vi har lite mera kul på gång LidingöRuset och en kryssning med Rosella och Larz Kristerz dansar vi till ombord. Moa åker med Glada Hudik till Portugal för tredje året. Jag längar efter lite mera värme så vem vet vad som kommer att hända. Sedan har jag tagit ett annat beslut som kommer att hända i oktober 2019. Livet ska inte bara vara jobb i mitt liv. Jag ska ha lite tid till återhämtning.

20. jun, 2019

Så blev det redan Midsommar och ljuset är underbart. Just nu sitter jag och njuter i mitt uterum. Skönt att vara ledig några dagar innan det blir tre veckor med många aktiviteter jobb med mera. Varit på några roliga saker sedan sist. Specialvarvet med vännerna på FUB/klippan en fest After Work Klippan firade att dom hade fått rösta i 30 år alla säger att vi haft demokrati i Sverige 100 år det stämmer inte. Det var första 1989 alla i Sverige fick rätt att rösta.
Sommarfest på Svedboäng med FUB Sala Larz Kristerz roligt. På Nationaldagen hämtade FUB Västerås en fana hos våran Landshövning på Västerås Slott. Firade en glad student dagen innan och på lördag var jag och Moa på Gröna Lund Sommarkrysset. Bröllop för Funkisar Fanny och Frej som äntligen fick varandra.
I helgen var jag i Kungälv Herman fyllde 12 år och jag besökte nya köpcentrum och minneslunden där pappa finns. Det blir midsommarfirande Lundby (tror jag) och lite midsommarmat med grannarna.

17. apr, 2019

Varit på resa till Holland några dagar med farmor och Berit. Om ni gillar att titta på blommor ett tips åk dit. Vi fick också uppleva en blomsterkarneval i småstaden Sassenheim. Köpte med mig lite tulpaner hem i alla möjliga färger som jag idag planterade i krukor. Dom ska visst blomma om sex veckor. Bilen är nytvättad och dubbdäcken borttagan. Nu känns det som vår i luften imorgon åker jag och Moa mot Blåkulla hoppas landa på framsidan och västkusten Hunnebostrand. Längtar till bästa familjen vi ska fira påsk där. Annars har jag enhel del roligt att se framemot under våren och sommaren 2019.

10. mar, 2019

Snart är ljuset här och dagarna blir längre som jag längat. Uterummet är klart och på lördag 16 mars har jag lite invigning med öppet hus mellan 13.00-21.00. Tycker att vi umgås alldeles för lite nu för tiden. Vad är livet utan vänner och familj? För mig är det viktigt att ha många gärna i olika åldrar så försvinner inte alla på en gång. Många roliga saker har hänt dem senaste månaden. Utbildning av ledare och själv har jag inlett en utbildning till Rättsombud i FUB. Avverkat två årsmöte för Klippan och FUB Västerås. Nu är det bara en månad kvar tills det bär söderut mot Malmö och vidare Amsterdam. Har ingen annan semester planerad men ett bröllop i norr blir det 20 juli Helen och Johanna ska gifta sig. Lite roliga saker blir det innan Specialvarvet med glada gänget i maj, After Work 30 år fest med Klippan ska fira att alla fick rätt att rösta. Inte 100 år som en del tror. Nostalgi fest med FUB Sala Larz Kristerz i Västerfärnebo. Allsång på Skansen med glada gänget. Har också biljetter till Diggiloo 24 augusti Sundbyholm med bästa artister.