8. sep, 2018

Kort men intensiv valperiod. Nu är den äntligen över och alla väntar på ett valresultat. Moa och jag går och röstar imorgon. Har träffat så många underbara personer när jag rest runt i länet och pratat om varför alla ska rösta. En person jag träffade tidigt i våras sa så här! Jag är Huvudman över min Godman han ska inte bestämma över mig om jag ska rösta eller inte. Vet ni att vi har bara haft demokrati i Sverige sedan 1989. Då fick alla över 18 år rätt att rösta. Är inte längre fritidspolitiker det slutade jag med 2010 nu har jag vigt mitt liv för funkisvärden. Jobbar tre veckor till sedan blir det Portugal med Glada Hudik. I veckan så köpte jag nya luckor och bänkar diskho till köket. Luckorna började bli lite slitna efter 21 år. Kom på att jag där jag bor nu har jag bott längst i mitt liv. Har ju flyttat runt lite i mitt liv. Vårgårda, Torslanda, Askim, Lundby, Björndammen, Partille, Sjövik, Floda och Västerås. Äntligen fick jag tid att skriva ut det fina kortet på pappa i mitten. Vet ni vad som är värst när man inte har några föräldrar? Telefonen har tystnat hemma.

9. aug, 2018

Nu börjar ledigheten vara över för denna gången. Dags att summera sommaren så här långt. Köpte mig en elcykel bästa köpet på länge. Kryssning till Åbo i mitten av juni med Moa och kompis.Midsommarfirande med Moa på Konstverket och vid Lundby kyrka med goda grannar. Allsång på Skansen med FUB vi fyllde två bussar till premiärer. Deltog i Pride paraden med FUB/Klippan och härlig SommarCamp för barn 10-15 år med fokus på musik, dans, målning, drama, yoga och film. Hälsoveckor med FUB medlemmar vecka 28 och 31. Totalt har 28 medlemmar tagit Hälsokörkortet i sommar. Paella fest med grannarna. Resa till Skottland i nio dagar som avslutades med World Downs syndron Congress i Glasgow. Europride i Stockholm med bästa familjen som avslutades på med Alcazar och en återförening Magnus/Annika före detta medlemmar i gruppen. ABBA museum med Moa och kompis och Liljevalchs med Lars Lerin. 

9. jun, 2018

Vi ska fira barnbarnet Herman tänk att han redan fyller 11 år. Det var inte så länge sedan som jag och Moa satt på tåget för att krama på den lille. Nu är han snart på väg att bli tonåring. Har varit på FUB förbundsstämma i Stockholm. Första gången som ombud för Länsförbundet och vi fick vara med och välja en ny ordförande Harald Strand. FUB har firat FUB dagen 3 juni på Lövudden vi spelade mot Romfartuna United fotboll vi vann iår. Nu har vi några få aktiviteter kvar. Allsång Skansen, Hälsoveckor och Diggiloo. Har firat Linnea och Markus som tagit studenten nu dröjer det några år innan vi ska fira nästa student.

19. maj, 2018

Äntligen har vi fått sommar som jag har längtat! vi blev liksom snuvade på sommaren 2017. Livet flyter på det som känns mest tufft är att telefonen är ganska tyst nu förtiden. När man inte har anhöriga längre som ringer. Pappa har åkt sin sista färd och ligger nu i minneslunden i Kungälv. Vi hade en fin begravning i slutet av april och lägenheten är nu tom och vi får leva på alla finna minnen. I veckan var jag på en härlig resa med glada gänget till Göteborg. Vi fick låna landslagsbussen och alla var på ett stålande humör. Liseberg och Special Göteborgsvarvet var en av höjdpunkterna. Nu sitter jag på tåget mot Vårgårda blir nog sista gången på ett bra tag. Igår stannade vi med bussen där och åt. Det är inte så ofta jag går på bröllop men idag så blir det av. Imorgon är det teater på Västmanlands teater med Moa kompis Cornelia på scen. Nästa vecka är det dags för FUB förbundsstämma i Stockholm. Känns som jag är på resande fot hela tiden men ibland så är jag hemma. Sommaren bjudet på mycket jobb, leighet och höjdpunkten Skottland med World Downs syndrom Congress i Glasgow.
Sommaren avslutas med konsert på Sudbyholm slott och GES båtresa från Västerås.På bilden ser ni Cornelia och Moa hon fick kolla på en föreställning med jobbet.

1. apr, 2018

Nu var det min pappa som somnade in förra söndagen och nu är jag föräldralös. Känns tungt men jag har fått ha mina föräldrar länge i mitt liv. Mina barn har fått ha mormor och morfar i många år. Nu är det min bror som är äldst i våran familj och jag sedan. Min pappa pappa blev 91 år nu hade han lovat att hänga med några år till men så blev det inte. Vi hann med en hel del i vårt liv tillsammans jag och pappa. Sista åren har vi haft en hel del kvalité tid tillsammans tänk på det ni som har era föräldrar kvar i livet. Senaste fyra åren har vi varit på många fina ställen en av hans favoriter var Cypern som han tillbringat 10 år under årets kallaste månader. Det ska jag nog göra när jag slutar jobba jag gillar inte vintern. I år har det varit extra tufft med massor av snö och kallt. För två år sedan var vi på en resa till Bohuslän och Norge. Vi åkte så klart förbi pappas barndomshem Näsinge och Lerdalen. Ett besök på Fredrikstens fästing Halden och middag övernattning på hotell. Nu ska jag leva på alla fina minnen från dig pappa.