20. feb, 2021

Livet flyter på sedan sist har jag varit ute och gått på Mälaren det var många år sedan sist. Köpt en bra investering för mina fötter Icebug. Varit på en digital gala med projektet DigiJag passade på att sätta på mig en glitter klänning det var över ett år sedan sist. Varit på några konferenser naturligvis digitala passar på att lära mig mer. Sedan 12 februari umgås jag med mitt barnbarns hund. Många långa promenader fick vi under fyra dygn. Vi firade 18 februari att vi fått vaccinsputa två jag och Moa. passade på att prova en ny årgångs champange från Palmer. En av mina favoriter. Palmer Blanc de Blancs Fynd årgångs-champagne: Torr och frisk av enbart chardonnay – Rekommenderas 2021.

  • PALMER BLANC DE BLANCS, i årgång 2014, får sammanlagt mycket höga expertbetyg.
  • Ranking: Totalbetygen nedan, motiverar att denna champagne, rankas på Vinbetygets topplista.
  • Champagnen tillhör tveklöst de absolut främsta och mest prisvärda av Systembolagets samtliga champagner i denna prisklass.

Lite andra möten har det varit. En hel del andra på gång, samverkan med regionen, Sala LSS frågor, Funktionsrätt Västerås, filmkurs, TAKK kurs, tema Godman med mera.

25. jan, 2021

Mitt mål att prova minst en ny champange i månaden. Shit denna månaden är snart slut. Det får bli till helgen. Varit några dagar på framsidan Nästa mål är att träna minst tre gånger i veckan. Varanna månad ska jag göra någon som jag inte gjort tidigare. Har blivit hundmormor till en söt Simmons. Vi har haft lite snö och i helgen var det borta igen men idag har det snöat igen. Lite uppdrag har trillat in efter ett ganska lugnt år 2020. Både jag och Moa fick vaccin förra veckan. Fick lite ont i armen men det är bra att jag reagerar när något främmande kommer in i kroppen. Lite möten i veckan fredag - söndag är det helt tomt i kalendern. 

29. dec, 2020

Äntligen säger jag och säkert många andra. Julen är över för denna gången och nu ser vi framåt med ett nytt år. Välkommen 2021. Men när jag skulle summera året upptäckte jag att det är en hel del som jag kunnat göra ändå. Året började med en kryssning, Oh, whata night! med Moa och grabbarna och besök på Sandgrund för att titta på Lars Lerin konst. Ny bil hämtades i februari och filmen Catwalk med Glada Hudik. Några dagar i Kungälv och final Melodifestivalen på Friends Arena. I slutet av mars blev jag sambo några dagar promenadbingo med FUB. Fixar i trädgården hos mig och hos Moa planterar april - maj. Maj månad fixar hemma mycket och gratulerar farmor och jag och Moa äter god ute på Morsdag. Ordnar en studentfest för min sambo, midsommarfirande och en massa promenader med FUB från juni - augusti nästan varje vecka. Resa till Gävle och Furuviksparken ett par dagar. Besök av bästa familjen några dagar och Tällberg med SPA med två andra mammor deras barn. Moa och jag la in ett stopp för att hälsa på Sara på vägen utanför Falun. Lagersberg två "Må bra veckor" för ungdomar och 30+ En heldag för att utforska gamla Uppsala och centrum och Linnemuseet. Firat min sambos 20 årsdag. Utebad på nya Lögarängen med Funktionsrätt Västerås. FUB dagen firade vi med musik Johan och en gård med många djur. Oljat in altanen framsidan varit på konstrunda Ängelsberg med farmor och fika på Elsas i Norberg. Kalas hos vännen i Köping. Guldkuvert kom i brevlådan i slutet av september. Stor fest för Moa och hennes 23 års dag med musik och mat för vänner. I oktober blev det Sunne på SPA i stället för ROM som blev inställt. Är nog ganska nöjd ändå med 2020. Jag har kunnat pricka av en hel del på listan jag gjorde i början av 2020. 
100 träningspass klart, fixa trädgård klart, dansbandsveckan inställd, cyklat 145 mil i sommar, minst två dagar i veckan ledigt i genomsnitt fyra blev det, ROM resan inställd. Näst vecka kommer åtta nya mål. 
 

11. dec, 2020

Nästa alla julklappar är klara nu kanske jag väntar på snö. Gillar inte årstiden vinter men till jul vill jag gärna ha lite snö. Snart är det dags att summera 2020 och jag trodde inte det skulle bli så mycket att berätta om. Men jag har gjort en hel del under året trots pandemin. Lite spännande saker kommer att hända i januari berättar mera senare. Från 17 december - 17 januari tar jag ledigt och hämtar krafter för kommade år. Det blir en lugn jul hemma med lite besök och vi håller avstånd. Tänder ljus och kommer att njuta av en Steamad konsert med Sven Ingvars ”Visor som tystna” kanske jag bokar några mer konsert. Räknar ner har tre uppdrag kvar sedan sedan ska jag bara vara. 

17. nov, 2020

Nu har det gått en månad till sedan jag skrev här snart är skitåret 2020 SLUT. Det kommer att gå till historien. Igår kom det nya restriktioner som gäller bio, restauranger, idrott, gym och religösa event. Men inga resriktioner när det gäller butiker och köpcentrum. På lite över en månad har jag hunnit med flera möten Nätverk, Rådsmöte, Webb seminarium, målardag, styrgrupp, KRF (kommunala rådet för funktionshinderfrågor) hälsobad, träna, simma, besök av bästa familjen, resturangbesök, Inkludera mera, däckbyte, årsmöte, styrelsemöten, disco, bingo, samverkansmöte, brandutbildning, möte på skolor, uppdrag som rättsombud/medlemsrädgivare, Digijag seminarium, fortbildning som rättsombud FUB och Dialogforum. De flesta möten har varit digitala via Skype, Zoom Google Meet eller Teams. Nu väntar en tråkig period med alla aktiviteter inställda. Men vad gör det jag ser framemot ett nytt år 2021.