12. mar, 2020

Nu kretsar allt runt Corona/covid-19 idag har Västerås Stad beslutat att införa besöksförbud på alla gruppbostäder och äldreboende/servicehus. FUB har ställt in sina aktiviteter nästa vecka sen får vi se vad som händer. 
Nu vill jag börja fixa ute i trädgården men än sålänge är det för blött. Har varit en snabbis till Göteborg/Kungälv. Lunch med Linnea och umgås med barnbarnet. Årsmöte med FUB vi valde äntligen in två nya pappor i styrelsen. Direkt från mötet till hotell och vidare till Melodifestivalen på Friends Arena. Denna veckan har jag tagit det lugnt och slutfört en massa uppdrag. Min nya familjemedlem har äntligen kommit hon heter KIA. Nästa helg kanske äntligen min utbildning blir av. Vi får se vad som som händer med våran Corona virus. 

19. feb, 2020

Nu känns det som ljuset är här och dagarna blir längre. Nu har alla möten kommit igång igen på det nya året. Har också hunnit med lite roliga saker som en helg i Karlstad med Moa och en kryssning med Grace och Klippan/Funkisgruppen. Bokat in lite roliga saker i sommar och höst. Dansbadsveckan med Moa och kompisar och en resa till Rom i oktober. Denna sommaren ska jag försöka vara ledig många veckor. FUB planerar för tre veckor på Lagersberg må bra veckor med olika aktiviteter. Moa har planerat en vecka i Portugal med Glada Hudik. Har ni inte sett filmen Catwalk så gå och se den en fantastisk film som beskriver att allt är möjligt. Moa och jag ska gå på konsert med Arvingarna i slutet av mars månad med våra vänner. På bilden ser ni en av Lars Lerins underbara målningar. Detta året ska jag avverka några av mina saker som jag har på min bucket list. 

  • 100 träningspass innan jul 
  • fixa en finare trädgård 
  • dansbandsveckan 
  • cykla många mil 
  • minst två dagar i veckan ledigt 
  • Rom 
26. jan, 2020

Efter tre veckor ledighet så har jag jobbat i två veckor. Känns skönt att inte behöva jobba varje dag. Nu ska jag ha mer tid för träning och umgås med vänner. Planerat lite inför sommaren vecka 29 drar jag och Moa till Dansbandsveckan några dagar med våra andra familj. Min gamla bil är lagad och såld. Nya bilen försenad men jag har nu minileasat en bil en månad. Planerat FUB aktiviteter fram till sommaren och sammanställt 2019 för FUB. I helgen ska äntligen Moa få träffa sina grabbar. Vi drar till Karlstad och sover på hotell går på premiär och lördagen så besöker vi . 
Lars Lerins museum Sandgrund. 

2. jan, 2020

Nu är det dags att summera 2019. Januari då var vi på en fin cermoni i Domkyrkan då Moas assistent fick sin legimitation som sjuksköterska. Året började med att jag bestämt mig för att ha tid för återhämtning. Det har jag lyckets hålla hela året. Våren var det fullt med olika uppdrag och en massa årsmöten. Uterummet blev klart i mars var det invigning. Resa till Holland med farmor och Berit blev lyckad. Kan nu pricka av ett resmål till. Två bröllop i sommar och en massa jobb på SommarCamp och Hälsoveckor. Det blev inte så mycket ledigt. Men i sommar ska jag inte jobba så mycket. Har numera skaffat mig en familj till som jag gillar att umgås med. Resa till Portugal några dagar Moa visste inte att jag skulle komma. Lite utbildningar föreläsningar har det också blivit. Bilen rasade i oktober nu väntar jag på min nya medlem i familjen hon heter KIA. Lite fest har det blivit i december jag och Moa hade lite mingel. Julen firades på framsidan med bästa familjen och vi stannade en hel vecka. Hanna hon är 40 år i januari det firades med Afternoon tea innan vi vände hem igen.

2. dec, 2019

Äntligen är den mörka november slut. Nu blir det att tända ljus och mysa med glögg. Håller på att avsluta 2019 och planera för 2020. Det bästa är att jag har minst ett par dagar till återhämtning i veckan. Tre veckor ledighet mellan jul, nyår och trettonhelgen. Vecka 3 ska det bli tillökning i familjen med en KIA. Har snart varit utan bil två månader men det funkar bussen går ju utanför dörren cyklat också men nu står den på vinterförvaring. Lite roliga saker inplanerat för 2020 en ska jag och Moa åka på till Karlstad hennes grabbar ska ha premiär. Lite hotell med SPA och ett besök hos Lars Lerins Sandgrund. Lite Kryssning med Glaze blir det i februari.