10. mar, 2019

Snart är ljuset här och dagarna blir längre som jag längat. Uterummet är klart och på lördag 16 mars har jag lite invigning med öppet hus mellan 13.00-21.00. Tycker att vi umgås alldeles för lite nu för tiden. Vad är livet utan vänner och familj? För mig är det viktigt att ha många gärna i olika åldrar så försvinner inte alla på en gång. Många roliga saker har hänt dem senaste månaden. Utbildning av ledare och själv har jag inlett en utbildning till Rättsombud i FUB. Avverkat två årsmöte för Klippan och FUB Västerås. Nu är det bara en månad kvar tills det bär söderut mot Malmö och vidare Amsterdam. Har ingen annan semester planerad men ett bröllop i norr blir det 20 juli Helen och Johanna ska gifta sig. Lite roliga saker blir det innan Specialvarvet med glada gänget i maj, After Work 30 år fest med Klippan ska fira att alla fick rätt att rösta. Inte 100 år som en del tror. Nostalgi fest med FUB Sala Larz Kristerz i Västerfärnebo. Allsång på Skansen med glada gänget. Har också biljetter till Diggiloo 24 augusti Sundbyholm med bästa artister.

27. jan, 2019

Snart har  det gått en månad på nya året. Senaste dagarna har jag jobbat med att planera för 2019. Ett resmål som jag ska kunna pricka av på min bucketlist är Holland/Amsterdam med två systrar det kan nog bli en härlig upplevelse. Har ett nyårslöfte att jag ska ha tid för återhämtning inte boka upp för mycket utan ha lite dagar som jag ska kunna göra vad jag vill.
Blivit av med några uppdrag men istället har jag fått några nya. Skönt att det börjar bli ljusare igen är ju inte så förtjust i mörker. Men snart så kommer mitt nya uterum. Där ska jag sitt njuta av ljuset och slippa blåst. Tack kära pappa att jag fick denna möjlighet du hade gillat att jag investerat i ett uterum. Längtar att börja cykla igen vågar inte nu när det är massor av snö och is. Ska också utbilda mig under våren så jag har ännu mera kunskaper för att kunna hjälpa andra människor. Nu var det faktisk ett par år sedan jag gick några utbildning. Gillar att lära mig nya saker vi ska lära oss hela livet.

28. dec, 2018

Nu är det bara tre dagar kvar på 2018. Mycket har hänt under året en hel del tråkiga saker. Jag hoppas på 2019 lite roliga saker har jag framför mig. 2018 började med en resa till Gran Canaria en vecka. Melodifestivalns deltävling i Malmö med bästa Herman. Dagkryssning med FUB i mars och oktober. I slutet av mars så somnade min fina pappa in. Det känns tomt att inte ha några föräldrar längre. Men jag har fått ha mina föräldrar länge i mitt liv mamma blev 86 och pappa 91. Fin begravning blev det i slutet i april och ett par veckor senare så var jag på bröllop i Vårgårda. Leif och Anneli blev äntligen gifta. En av vårens höjdpunkter blev som vanligt Special Göteborgs för medlemmar i FUB Moa var med för första gången. Kryssning med Moa, Hannes och Marie i mitten på juni. Midsommar på Lundby och Skälby. SommarCamp och två Hälsoveckor i sommar. I juli blev det Skottland som avslutades med WDSC Wold Downs Syndrom Congress. Har varit på väg minst i 25 år till Skottland. Trevlig resa till Stockholm med ABBA museum och kollade på Lars Lerin tavlor. Hösten bjöd på en resa med Glada Hudik till Portugal med Moa. En hektiska höst blev det men det hände en hel del. Nya luckor och bänkar i köket och ett uterum är beställt och byggs under vinter/våren 2019. Steam hotell och Steamy Christmas med bästa familjen. Lungt julfirande hemma och nu vänder jag snart bladet och välkomnar 2019.

1. dec, 2018

Har varit en tuff höst med mycket jobb. Idag har vi den 1 december och ingen regering i sikte.
Lite dåligt att man inte kan komma till ett beslut det har ju kommuner, regioner/landsting kunnat gjort. Förutom allt jobb har jag hunnit medd några roliga saker. Vin delikatessmässa, SPA Sätra Brunn, teatern Skuggsyskon. LidingöRuset, Portugal med Glada  Hudik, After Work, Kryssning, Länsförbundsträff, GHOST och STEAM hotell julbord, Steamy Christmas, övernattning. Nu är det ett par veckors jobb sedan blir det lite ledighet över jul och nyår. Ska bli skönt att ta det lugnt. Några nya utmaningar väntar på mig 2019 ska berätta mera. Om ni vill se GHOST är det dags att boka nu kan varmt rekomenderar pågår till februari 2019.

8. sep, 2018

Kort men intensiv valperiod. Nu är den äntligen över och alla väntar på ett valresultat. Moa och jag går och röstar imorgon. Har träffat så många underbara personer när jag rest runt i länet och pratat om varför alla ska rösta. En person jag träffade tidigt i våras sa så här! Jag är Huvudman över min Godman han ska inte bestämma över mig om jag ska rösta eller inte. Vet ni att vi har bara haft demokrati i Sverige sedan 1989. Då fick alla över 18 år rätt att rösta. Är inte längre fritidspolitiker det slutade jag med 2010 nu har jag vigt mitt liv för funkisvärden. Jobbar tre veckor till sedan blir det Portugal med Glada Hudik. I veckan så köpte jag nya luckor och bänkar diskho till köket. Luckorna började bli lite slitna efter 21 år. Kom på att jag där jag bor nu har jag bott längst i mitt liv. Har ju flyttat runt lite i mitt liv. Vårgårda, Torslanda, Askim, Lundby, Björndammen, Partille, Sjövik, Floda och Västerås. Äntligen fick jag tid att skriva ut det fina kortet på pappa i mitten. Vet ni vad som är värst när man inte har några föräldrar? Telefonen har tystnat hemma.