4. apr, 2022

En av dom kallaste vårar jag upplevt på länge. Längtar efter sol och värme kanske det kommer till Påsk. Årsmöten efter årsmöte har avlöst varandra. Sista på torsdag i denna omgången sedan kommer tre till i maj månad. Tycker att det är ett gammaldags sätt att jobba. Men som tur så kan vi träffas på fysiskt och digital igen. 
Varit på en härlig föreställning av Utvandrarna i Köping med underbara skådespelare från Änglarna. Änglarna är en Dagligverksamhet i Köping som gör jättebra föreställningar. Går alldelses för sällan på teater, musikaler med mera. Men det ska bli ändring på. Har faktisk sett tre andra större föreställningar senaste månaderna. AMADEUS, 
ASEA – HÄR KOMMER FRAMTIDEN på Västerås teater. I slutet av april blir det kryssning med Moa och Alina ska bli kul. Lite Påskfirande ska jag också hinna med. En av mina favoritplatser är Vågholmen vid ÖsterMälarstrand i Västerås. Ni ser den på bild här. Det blir ingen fysisk FUB Förbundsstämma i år blir det digital inte heller Riksstämma blir fysisk. Men det ska bli SPECIALVARVET i Göteborg ett glatt lopp med underbara deltagare. 

 

 

3. feb, 2022

Nu kanske vi kan börja leva igen med lite vänner, party, musik, dans, party och fest. Från nästa vecka släpps restriktioner men jag kommer såklart att hålla avstånd med mera. I sommar blir det nog Dansbandsveckan. Nästa vecka kommer bästa familjen vecka sju har Herman sportlov och vi får hitta på något roligt. Tänk vad mycket det händer 2022 Herman fyller 15 år Moa 25 år och jag har bott i Västerås 25 år. Lilla Skälby 1 som var bott sedan 1997 fyller 25 år. Då blir det party. Faktiskt det längsta ställer jag bott här i Västerås men jag har bott på många ställen i mitt liv. Vårgårda, Torslanda, Askim, Göteborg, Partille, Sjövik, Floda ... Undrar vilken stad jag ska flytta nästa gång? 
Jag älskar tulpaner.....

31. dec, 2021

Sista dagen på året summerar jag vad som hänt! 
Januari tog jag bilen till Kungälv det var ett år sedan sist. Firade Hannas födelsedag. I En ny familjemedlem har kommit till bästa familjen. Simmons en liten hund. Slutet av månaden fick Moa och jag första vaccin mot Covid19.

Februari fick jag ta hand om Simmons några dagar när familjen var i Sälen.
Alla aktiviteter är satt på paus i FUB januari – mars månad.

Mars årsmöte FUB Västerås fysiskt och digital och i slutet av månaden började vi med aktiviteter igen. Vi dansade ”Jerusalema” på Klippans årsmöte utomhus Björnön dagen avslutades med Promenad Bingo. 21 mars firade vi ordentligt övernattning på Steam hotell med våra vänner Marie och Frans.

April Ombudsmöte Länsförbundet FUB fysisk och digitalt lite aktiviteter kommer i gång. Hjälpte till att fixa vernissage för Annzo. SPA på Färna Herrgård med Annzo.
Hade några TAKK kurser fysiskt och digitalt under våren 2021.

Maj Inre Ringens Riksstämma och FUB Förbundsstämma digitalt. DansLola
”Jerusalema” i fyra av länets kommuner. Husen börjas målas om på Lilla Skälby 1.

Juni konferens med Moas assistenter på Steam hotell, ledarutbildning inför Aktivitetsveckorna på Lagersberg. Midsommarfirande hemma på Bakformsvägen.

Juli Några dagar på Västkusten med Moa, Frans och Marie Tanum Strand, Hunnebostrand och Lysekil och två härliga veckor Lagersberg. Allsång på Skansen med Marie och Hannes.

Augusti Kryssning med Moa, Marie och Hannes till Visby. FUB dagen firades med Promenadbingo på Björnön. Diggiloo på Sundbyholm.

September Skaldjurskryssning med farmor Majt och Moa åkte till Portugal med assistent.

Oktober Konsert med Arvingarna på Konserthuset och fortbildning medlemsrådgivare/rättsombud i Stockholm.

November Färna Herrgård med Marie L och terminen avslutades i november.

December Moa och jag åkte tåg till Göteborg firade min 65 årsdag Änglarnas Tid Julkonsert med Magnus Carlsson i Vårfrukyrkan Enköping och underbar föreställning på Västerås Teater ”Amadeus. 

8. dec, 2021

Nu har det gått snart två månader och i måndags fick jag och Moa tredje dosen vaccin. Moa och jag med vänner har varit på Arvingarna i Västerås konserthus. Känns skönt att få lyssna live musik. Varit på utbildning Brukarrevisioner/stödrevisorer och utbildning Rättsombud/medlemsrådgivare med Riksförbundet FUB. Lite SPA på Steam och en övernattning med SPA på Färna Herrgård. After work med några tiger mammor Lobbybaren en trevlig kväll. Lite avslutningar med FUB/Klippan och Länsförbundet FUB. Snart tar vi ledigt i föreningen och börjar aktiviteter igen vecka 3 2022. I helgen så drar jag och Moa till framsidan och firar min födelsedag. Vi får väl se om våra vänner har tagit vaccin när vi kommer hem. Nu är det nya restriktioner och det innebär att fler ska jobba hemma och munskydd i offentliga rum. Tänk att jag jobbat i 50 år då kan man var ledigt och njuta lite. 

10. okt, 2021

Kunde tro att jag varit på semester sedan i sommar. Men så har det inte varit. Har haft fullt upp med jobb aktiviteter och en massa idiellt arbete. Några av höjdpunkterna har varit kryssning med Afasiföreningen med Havsörnen. En trevlig båttur på Mälaren med god lax och tillbehör. Diggiloo på Sundbyholm, Kryssning med Majt FUB dagen firades på Björnön med många medlemmar. Vi har kört igång lite aktiviteter i FUB träffar med ungdomar, bowling med Klippan, Bingo inomhus för första gången på 18 månader. Disco på utomhusbana och i torsdag startade musik med Johan. Moa har varit på resa Portugal denna gång utan Glada Hudik som inte fick åka. 
Har lite roliga saker att se framemot under hösten Arvingarna, fortbildning medlemsrådgivare och Rättsombud. Vi smäller väl till med lite fest för att fira Moas 24 årsdag och min 65 årsdag för vänner medmera.