15. sep, 2022

Så har vi haft ett Val och Sverige har valt en ny regering. Det är ju inte klart än vilka som ska styra. Min bostadsrättföreningar har fyllt 25 år det har vi så klart firat med fest. Har aldrig bott så länge på en ort som Västerås. Det börjar kännas som hemma men ibland så funderar jag om jag ska flytta till något mindre. Jag har haft en hel del roligt på de senaste veckorna. Varit på kryssning med Moa och vänner Viking Line senaste fartyg Glory. Trevlig 70 års kalas för Laila. Diggiloo på Sundbyholm med många vänner från FUB. Cirkelledarträff i Stockholm "Gott liv som äldre" vi bodde på ett fint hotell på söder. kom på att jag måste åka till Stockholm och utforska söder mera. Alla aktiviteter i FUB är igång nu. Länsdans med Matz Bladz orkester som Länsförbundet FUB Västmanland ordnar för första gången. Möten och uppdrag har satt igång efter uppehåll i sommar. Allsång med Personstöd dom firade 20 år och bjöd alla på Allsång med fina artister. 50 årskalas i Arboga med tema 80 talet det kändes som en tidresa bakåt i tiden. Tre dagar i Mora med Moa och två assistenter nu ska Moa börja studera Anpassad IT på Mora Folkhögskola. Det ska bli spännade att hon ska få ta del av ett livslångt lärande. 

6. aug, 2022

Mycket roliga saker har jag gjort i sommar. Allsång i Kungsör med två favoriter både Johan Ljungkvist och Magnus Carlsson på Ekudden. Räkkryssning med Klippan ombord på Havsörnen en härlig kväll med härliga männsiskor. Midsommar en kryssning med Gabriella med min mörka sida. En fin och lugn kryssning med en oväntad upplevelse i Helsingfors fick jag gå ombord på skeppet Götheborg. Skeppet är en kopia av den ostindiefarare som år 1745 sjönk utanför Göteborgs hamninlopp. Allsång Skansen med FUB vi fyllde tre bussar och en liten buss. Det blev ännu en resa till Allången Skansen med min bonusdotter Alina. Pride parad i Västerås vi var många från FUB som deltog. På Summer Meet fick vi åka en Veteranbuss många medlemmar i FUB hade en trevlig stund fick åka med i Crusingen. Två veckor på Lagersberg med härliga medlemmar i FUB och några dagar på Dansbandsveckan som jag aldrig hade varit på. Moa har varit på Dansbandsveckan i åtta år. Några dagar hemma med bästa famijen två föreställningar med The Boppers och Danny på Strömsholm Slott. Ett par dagar med Hanna i Stockholm Millesgården och Ellery https://www.ellerybeachhouse.com/ Tagit det lugnt ett par dagar imorgon laddar vi om och Moa och jag åker på kryssning med två vänner vi ska prova nya fartyget Glory. 

16. jun, 2022

Nu har vi varit på en blixtvisit i Kungälv för att gratulera bästa barnbarnet Herman jag är stolt att ha honom som barnbarn. Igår fyllde han 15 år och fick en moppe och tog körkort. På kortet ser ni mitt andra barnbarn Simmons med fyra ben. Varit på kryssning med bästa bonusdotter och Moa vi hade det bra ombord. Markolioo var med som artist på bästa båten Cinderella. En stort gäng från FUB var på resa till Göteborg i maj månad för Specialvarvet som varit inställt i två år. så härligt och roligt vi alla hade. Snart väntar lite nya utmaningar för Moa i Mora. https://www.morafolkhogskola.se/kurs/anpassadit/ nästa vecka en kortkurs först. Lite roliga saker är inbokade i sommar Allsång Skansen, Dansbansveckan Malung sen blir det lite lediga dagar hela sommaren utan uppdrag. Lagersberg två veckor med FUB Västerås. 
Till hösten blir det nog mycket kul. 

4. apr, 2022

En av dom kallaste vårar jag upplevt på länge. Längtar efter sol och värme kanske det kommer till Påsk. Årsmöten efter årsmöte har avlöst varandra. Sista på torsdag i denna omgången sedan kommer tre till i maj månad. Tycker att det är ett gammaldags sätt att jobba. Men som tur så kan vi träffas på fysiskt och digital igen. 
Varit på en härlig föreställning av Utvandrarna i Köping med underbara skådespelare från Änglarna. Änglarna är en Dagligverksamhet i Köping som gör jättebra föreställningar. Går alldelses för sällan på teater, musikaler med mera. Men det ska bli ändring på. Har faktisk sett tre andra större föreställningar senaste månaderna. AMADEUS, 
ASEA – HÄR KOMMER FRAMTIDEN på Västerås teater. I slutet av april blir det kryssning med Moa och Alina ska bli kul. Lite Påskfirande ska jag också hinna med. En av mina favoritplatser är Vågholmen vid ÖsterMälarstrand i Västerås. Ni ser den på bild här. Det blir ingen fysisk FUB Förbundsstämma i år blir det digital inte heller Riksstämma blir fysisk. Men det ska bli SPECIALVARVET i Göteborg ett glatt lopp med underbara deltagare. 

 

 

3. feb, 2022

Nu kanske vi kan börja leva igen med lite vänner, party, musik, dans, party och fest. Från nästa vecka släpps restriktioner men jag kommer såklart att hålla avstånd med mera. I sommar blir det nog Dansbandsveckan. Nästa vecka kommer bästa familjen vecka sju har Herman sportlov och vi får hitta på något roligt. Tänk vad mycket det händer 2022 Herman fyller 15 år Moa 25 år och jag har bott i Västerås 25 år. Lilla Skälby 1 som var bott sedan 1997 fyller 25 år. Då blir det party. Faktiskt det längsta ställer jag bott här i Västerås men jag har bott på många ställen i mitt liv. Vårgårda, Torslanda, Askim, Göteborg, Partille, Sjövik, Floda ... Undrar vilken stad jag ska flytta nästa gång? 
Jag älskar tulpaner.....