27. apr, 2020

Nu har det snart gått fyra månader av 2020. Detta blir nog ett år som få glömmer. Vi har haft ganska bra väder ett par veckor nu. Fixat i trädgården röjt en massa hemma och hos Moa. Nu hoppas vi alla på en jättebra sommar och att vi kan umgås i mindre grupper. Tror just nu inte på några större aktiviteter denna sommar. Vi tar det lugnt 2020 och gör sådant vi inte gjort tidigare 2021. Om nu allt är över så ska jag göra en lista med 12 nya upplevelser nästa år som jag aldrig gjort tidigare. 

2. apr, 2020

Majoriteten av dem som smittas av det nya coronaviruset blir friska. En liten andel kan bli allvarligt sjuka, av dessa tillhör de flesta någon riskgrupp, uppger Folkhälsomyndigheten. Nu är alla jobb, aktiviteter inställda och hela världen håller andan vi vet inte så mycket när vi ser ett slut. Har haft en hektisk vecka men nu är allt på banan igen och min vän har flyttat. Avverkat ett årsmöte i bostadsrättföreningen och ett Ombudsmöte digitalt för Länsförbundet det funkade bra. Två föreläsningar i veckan och snart är det dags att klippa av lite hår. Men vi har stormvarning idag här det får nog inte bli sommarkort än. Det blir en lugn helg och nästa vecka är det påsk den blir också lugn och stilla. 

12. mar, 2020

Nu kretsar allt runt Corona/covid-19 idag har Västerås Stad beslutat att införa besöksförbud på alla gruppbostäder och äldreboende/servicehus. FUB har ställt in sina aktiviteter nästa vecka sen får vi se vad som händer. 
Nu vill jag börja fixa ute i trädgården men än sålänge är det för blött. Har varit en snabbis till Göteborg/Kungälv. Lunch med Linnea och umgås med barnbarnet. Årsmöte med FUB vi valde äntligen in två nya pappor i styrelsen. Direkt från mötet till hotell och vidare till Melodifestivalen på Friends Arena. Denna veckan har jag tagit det lugnt och slutfört en massa uppdrag. Min nya familjemedlem har äntligen kommit hon heter KIA. Nästa helg kanske äntligen min utbildning blir av. Vi får se vad som som händer med våran Corona virus. 

19. feb, 2020

Nu känns det som ljuset är här och dagarna blir längre. Nu har alla möten kommit igång igen på det nya året. Har också hunnit med lite roliga saker som en helg i Karlstad med Moa och en kryssning med Grace och Klippan/Funkisgruppen. Bokat in lite roliga saker i sommar och höst. Dansbadsveckan med Moa och kompisar och en resa till Rom i oktober. Denna sommaren ska jag försöka vara ledig många veckor. FUB planerar för tre veckor på Lagersberg må bra veckor med olika aktiviteter. Moa har planerat en vecka i Portugal med Glada Hudik. Har ni inte sett filmen Catwalk så gå och se den en fantastisk film som beskriver att allt är möjligt. Moa och jag ska gå på konsert med Arvingarna i slutet av mars månad med våra vänner. På bilden ser ni en av Lars Lerins underbara målningar. Detta året ska jag avverka några av mina saker som jag har på min bucket list. 

  • 100 träningspass innan jul 
  • fixa en finare trädgård 
  • dansbandsveckan 
  • cykla många mil 
  • minst två dagar i veckan ledigt 
  • Rom 
26. jan, 2020

Efter tre veckor ledighet så har jag jobbat i två veckor. Känns skönt att inte behöva jobba varje dag. Nu ska jag ha mer tid för träning och umgås med vänner. Planerat lite inför sommaren vecka 29 drar jag och Moa till Dansbandsveckan några dagar med våra andra familj. Min gamla bil är lagad och såld. Nya bilen försenad men jag har nu minileasat en bil en månad. Planerat FUB aktiviteter fram till sommaren och sammanställt 2019 för FUB. I helgen ska äntligen Moa få träffa sina grabbar. Vi drar till Karlstad och sover på hotell går på premiär och lördagen så besöker vi . 
Lars Lerins museum Sandgrund.